Scroll to top

Jognyilatkozat

Bevezetés

A Meda Pharma Hungary Kft. – a továbbiakban MEDA Pharma – felkéri Önt, hogy figyelmesen olvassa el az alábbiakat.

A weboldal használatával Ön elfogadja az alábbi feltételeket.

A Felhasználási Feltételek rendelkezései nem létesítenek semmiféle szerződéses vagy más jogviszonyt a MEDA Pharma-val vagy bármely leányvállalatával.

A MEDA Pharma fenntartja a jogot, hogy módosítsa, törölje vagy kiegészítse ezen weboldal tartalmát bármikor, előzetes értesítés nélkül.

Általános információk

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden, a weboldalon található információ célja kizárólag az általános tájékoztatás és az itt található információ nem szolgál gyógyítási célokat. Konkrét egészségügyi problémáival és/vagy bármely, a weboldalon található gyógyszerkészítmény alkalmazásával kapcsolatos kérdésével kérjük, konzultáljon egészségügyi szakemberrel.

Garancia

A MEDA Pharma törekszik arra, hogy a weboldal naprakész legyen. Mindazonáltal a MEDA Pharma nem köteles ezen weboldalt frissíteni, és nem vállal garanciát arra nézve sem, hogy a weboldal információi teljeskörűek, pontosak és időszerűek. A MEDA Pharma elhárít mindennemű felelősséget a weboldal használatából származó vagy annak alkalmazásával kapcsolatban felmerülő és/vagy annak információtartalmával összefüggő károkért.

Linkek

A weboldal tartalmazhat harmadik fél által karbantartott és/vagy ellenőrzött weboldalakra mutató linkeket. A MEDA Pharma nem vállal felelősséget ezen weboldalak tartalmáért.

Országokkal kapcsolatos információ

Ezen weboldal vagy más MEDA Pharma vállalatok linkelt weboldalainak információtartalma nem vonatkozhat minden látogatóra. A terméknevek vagy védjegyek országonként különbözhetnek, bizonyos termékek egyik országban törzskönyvezettek lehetnek, míg egy másikban nem, stb. Az Ön országában elérhető termékekre vonatkozó további információk tekintetében kérjük, forduljon a helyi MEDA Pharma képviselethez vagy kezelőorvosához.

Szellemi tulajdon

Minden védjegy, terméknév, logó, stb. (a „védjegyek”), a MEDA Pharma tulajdonát képezik, vagy a MEDA Pharma számára engedélyezettek. Ezen védjegyek, a MEDA Pharma név és a céglogó használata szigorúan tilos, kivéve ha erre vonatkozóan kifejezett engedély van.

Szerzői jog

Ezen weboldal teljes tartalma a MEDA Pharma vagy harmadik fél szerzői jogvédelme alatt áll, és csak az alábbi feltételek mellett alkalmazható:

  1. a felhasználás csak tájékoztató és nem-kereskedelmi jellegű vagy személyes célú
  2. eredeti tartalma nem módosult
  3. az eredeti szerzői jogi megjegyzés minden másolaton fellelhető.

Adatvédelmi nyilatkozat

A MEDA Pharma weboldalát személyes adatainak közzététele nélkül használhatja. Weboldalunk látogatása során kizárólag általános adatok (mint pl. a látogatás dátuma és ideje) kerülnek rögzítésre, melyet nem használunk a felhasználó személyes azonosítására. Fenntartjuk a jogot ezen általános adatok statisztikai célú felhasználására és a weboldal megjelenésének javítására.
A MEDA Pharma személyes adatokat csak abban az esetben gyűjt, ha ezt Ön rendelkezésünkre bocsátja. Ezen adatokat csak olyan célokra használjuk fel, melyekhez Ön a hozzájárulását adta.
Áttekintheti és szükség esetén módosíthatja minden személyes adatát, amit ezen weboldalon keresztül küldött el, és a MEDA Pharma tárolja. Továbbá bármikor visszavonhatja hozzájárulását az Ön személyes adatainak használatára vonatkozóan.

E célból kérjük lépjen kapcsolatba cégünkkel. Levélküldéshez kattintson ide!